Reiseblogg fra Travellerspoint

Jentetur til Ubon

Ubon, Thailand

Min kollega Kari, som er forøvring feltest eldste misjonær.. og jeg som feltest yngste fant like godt ut at sist helg ville vi på en ekte jenteur til storbyen Ubon. Ubon er kun 3 timer fra Mukdahan, og har litt mer og by på , som for eksempel gode kaffebarer og kjøpesentere:)

Kari og jeg ankom Mukdahan sammen, og har siden den 16 august ventet og ventet.. og atter ventet på storbagasjen. Vi valgte å kjøre flyfrakt slik at den skulle komme EKSTRA tidelig, men har den vist seg ?! Nei! Så istedet for og sitte og sture uten mål og mening, tok vi oss en jentetur til Ubon. Mukdahan er såklert verdens navle, men skal innrømme at de har ikke verdens største utvalgt på ting og tang, utenom klissete ris og papya salat da:) Like ved innvandrersjappa "topps", der vi såkladte "farranger" kan kjøpe pasta, brød, ob (red. tamponger) og barbersaker, ligger det en meget så flott sportsbutikk. Målet mitt var å kjøpe noen joggesko (stemmer helten skal begynne og trene) . Dette stusser meg litt : de hadde ikke barnestørelser, og kunne derfor ikke hjelpe meg. Er ikke Mukdahan i Thailand da ? Og Thailand .. var ikke det ett land i asia.. ?! Og i asia.... har de ikke asiatere, ergo flere som ser ut som meg ? !.....Skjønner dere tankerekken min ? !:)

Til Ubon vi dro, med den deilige lokalbussen.. Vi kunne ha kjørt VIP buss, men det gjorde vi ikke.. Vi kunne sikkert og ha kjørt 1 klasse buss, men det gjorde vi heller ikke.. Vi tok like godt 2 klasse buss, der vi fikk æren av og stå i midtgangen, og vaie fra den ene siden til den andre. Etter en god time fikk Kari sette seg, og litt etter ble det plass til meg og. Og etter det falt jeg i søvn til vi var framme i Ubon:) ( backpacker genet er godt og ha). I Ubon datt det ned, for her i Thailand har vi noe som kalles "regntid". På vei til hotellet som sagt datt det ned, og jeg som satt ytterst ble ganske så god og våt. Tuk tuk sjåføren spurte om det gikk greit, og Kari svarte selvsikkert fra sin TØRRE krok: "May Pen Ray", ergo det går så fint.. Senere på kvelden skulle vi spise, og siden jeg kun hadde med ett skift, stemmer det jeg gikk i, endte jeg opp med og spise med våte klære i en meget så kjølig resturant. Jeg sier bare takk til lin som tørker fort :)

For og avslutte en veldig fin kveld skulle vi bestille massagje på hotellet. Med min lekre Thai klarer jeg og ståtre at vi ønsker det i kveld, og forstår etterhvert at de kun ha en ledig massøse. Kari sier at jeg kan ta det denne kvelden siden hun nylig hadde hatt massagje. Det tar litt tid før det går op for meg att denne deilige massagjen skal skje på rommet. Så mens Kari svapper kanaler ligger jeg og blir knadd og bøyd. Jeg måtte le godt, synest det ble litt komisk jeg. Rett før hun gikk spurte hun om vi ønsket neste dag og, da var jeg klar på det: "Da er det i såfall Karis tur" :)

Etter masse deileg shopping, der jeg kjøpte litt husmor ting som lys, rundet vi det hele av med en tur til Kirken på søndagen. Vi slet litt med og finne ut av hvor denne kirken var, og de få holdepunktene Kari husket var ikke så mye enn ville snakke så høyt om. Etter litt rådløs leting ble vi nødt til og ringe Espen og spørr om veien. Når vi fant dette horehuset, ergo hus med masse lys, så skulle vi ta til venstre og vips så var vi visst der.. Hvordan beskriver du veien til en tuk tuk sjåfør: Vi skal til kirken som ligger vegg i vegg med horehuset. Kan du kjøre oss dit ? " Jeg var såklart kledd opp for denne settingen med lånt ROSA topp fra Kari, og måtte støtt og stadig heise på toppen for og ikke få all for usømmelig utrigning, har hørt det ikke sømmer seg i kirken;)

Vi hadde en topp jentetur som uten tvil gav mersmak:)

WE WILL BE BACK!

Skrevet av Kinestur 17:54 Arkivert i Thailand Kommentarer (0)

(Innlegg 3 - 3 av 10) Forrige « Side 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 » Neste