Reiseblogg fra Travellerspoint

Thailand

"Vi skal dele..."

Mukdahan, Thailand

" Vi skal dele...... dele.......
........dele du og jeg.......
.....Dele av vår overflod... "

Hvem har vel ikke hørt denne sangen på søndagsskolen .. oki.. kanskje ikke alle Trond ´er, men vi andre har hørt den..;)

Som ett ekte skadeskudd misjnonærbarn har jeg vært så heldig at både hørt og lært denne sangen da jeg var liten. Og i dag kom sangen tilbake til min bevisstehet..Tilfeldig ?.. Ikke vett jeg: Men den kunne ikke ha kommet på ett bedre tidspunkt....

La meg begynne fra begynnelsen:
Tre dager tidliger går jeg rundt med to misjonærbarn og fiser noe riktge gode råtner fiser. Og allerede her begynner jeg å ane at noe er i gjære.. Senere samme kveld får vi besøk, og magen jobber som bare det, og på godt Kine språk: jeg hanger..
Neste dag er jeg sengeliggende med litt feber og god og laus mage (forklaring for folk under 30 år :rennedritå). Så den dagen ble bokstavelig talt sovet bort.
Dag 2: Litt mer oppegående, og feberfri, tok jeg fatt på en ny dag. Spiser suppe til lunsj.. som forresten var mitt første måltid på 1 og ett halvt døgn, men det likte ikke magen. Så på jobb får jeg igjen tømt meg sikkelig, og ta kvelden tidlig denne dagen og.

Dag 3: Jeg på stigend formkurve, ser fram til en rolig dag, og ingenting arbeid!

Med en slik stor "velsignelse" på en så konkret ting, og med den kristlige bakrunnen ,- så synest jeg det var litt dumt og ikke dele denne opplevese med noen. Og idag folkens fikk min nåværende samboer, Ingvil som er ettåring her i Mukdahan, del i mine 3 dagers gleder,- ihvertfall opplevelser. For idag slo magen hennes seg vrang og hun har løpt på do. Som litt skadefro person, kunne jeg ikke annet enn å le av det hele,- syntest det var morsomt jeg :)..

Var det ikke sånn at en delt glede er dobbelt glede..???!!
Eller var det jeg som tok feil ? !

(nynner): " Vi skal dele... dele... dele... du og jeg... dele...av vår overflod...."

PS: Noen som husker resten av teksten ?!

Skrevet av Kinestur 18:38 Arkivert i Thailand Kommentarer (0)

(Innlegg 5 - 5 av 9) Forrige « Side 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Neste