Reiseblogg fra Travellerspoint

Norsk Samling

Mukdahan, Thailand

P9210101.jpg
"Disipplene oppdager Jesus"

La meg få den ære og presentrere for dere : "NORSK SAMLING".

Norsk samling skjer kun 1 gang per måned, og går på omgang blandt misjonærene. Vi samles da hos den utkårende misjonæren/misjonærfamilien, der det er spesielt lagt tilrette for barna. Vi hører da om Jesus, synger, spiser mat sammen før vi reiser tilbake til familien og tar en kaffekopp , frukt eller kaker.

I dag var det familien Heggernes som hadde den store æren, og vi trappet opp alle mann :) Jeg stiller opp fordi det er gratis frukt, og det takker en aldri nei til :) Denne gangen kom jeg preist og ble møtt av barn med påtegnede barter. Sist norsk samling, var dagen etter vi kom til Thailand, og jeg hadde lite lyst til og stå opp til klokken 11.00. Ett av barna hadde da kommentert midt i andakten "Kine er ikke her". Men nok om det, alle barna hadde nå påtegnet barter og det var tydelig noe som var på gang... Vi blir ønsket velkommen, og vips der forsvant hele gjengen på kjøkkenet. Ut kom de meget dresset opp som fiksere alle mann / alle ungene..Ett deilig ROSA laken over to bord fungerte som båt, og vi fikk da se en dramatisert versjon om disiplene som fikset og ikke fikk noe fisk. Så kom Jesus og de kastet garnet over på den andre siden av båten, og vips.. der var det fisk ja..

Etterpå fikk de pynte fiksene før vi hadde lunsj på NARIN, en resturant som har fantastik thai mat. Den ligger oppå ett lite vann, og langs med bredden er det små hytter det går an og sitte i. Ingenting kan måles med klissete ris, pappya salat ( såmtam), og frityrstekt grisekjøtt.. Ungene er enstemmige, og jeg må bare medgi at jeg følger strømmen.. Gode og mette reiste vi tilbake til Heggernes for og ha is, kaker og FRUKT!

LIVET ER HERLIG!!

P9210104.jpg
"Storfangsten hales i båten, og Jesus står på bredden og venter.."

P9210117.jpg
"Fiskene pyntes, thai måte og sløye ?!"

Skrevet av Kinestur 19:33 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Logg inn