Reiseblogg fra Travellerspoint

Be med hele hånden..

Mukdahan, Thailand

-17 °C

P9010180.jpg

Tidenes første bibelgruppe ble denne torsdagen avholdt i Villa-Kine. Så og si alle, store som litt mindre mennesker kom,- med andre ord fult hus☺ For min del har jeg aldri hatt så mange på besøk, ikke at jeg ikke liker å ha besøk, eller er asosial, men som voluntør Kine bodde jeg meget minimalistisk. Minimalistisk er en passende beskrivelse, -bokstavelig talt, og for de heldige sjeler som fikk presset nesen inn, var det en brun sofa i ett hjørne, ett bilde tegnet av en av ungene i barnehagen på en ellers så hvit og naken veg. Den beryktede hjemmekoselige stemningen kom liksom aldri helt fram til gamle Villa Kine.

Men som Misjonær- Kine skjer endringer både her og der:) . Hoppet like godt i det, og inviterte hele ”klanen” til meg på bibelgruppe. Min nåvårende samboer Ingvil mekket sammen ett fint sanghefte som kunne ha satt fyr i en hvilken som helst pinse venn;) At hun har gått på pinsevennlig folkehøgskole ett år kunne enn ikke ha gjettet.. eller ikke;)

En tidligere Torsdag leste Mildred denne historien til oss, og jeg vil gjerne dele den med dere:

En prest besøket en gammel dame som lå på sykehuset. Da han nærmet seg sykesengen, så han at hun lå med lukkede øyner, samtidig som hun med pekefingeren på den ene hånden rørte ved fingrene på den andre hånden, en av gangen.

Presten ville ikke forstyrre henne, men satte seg ved siden av sengen hennes og ventet til hun var ferdig. Da hun etter en liten stund åpnet øynene, klarte han ikke å la være å spørre hva det var hun nettopp hadde gjort.

”Å” forklarte hun smilende., ” jeg ba den bønnen mormoren min lærte meg for mange mange år siden. Jeg holder høyrehånden slik at tommelen peker mot hjertet. Det minner meg på å be for de som står meg nær. Så kommer pekefingeren. Når jeg rører ved den , huser jeg å be for dem som peker ut veien for andre, lærer, ledere og forledre for eksempel. Langfingeren som kommer etterpå, er den største , så da ber jeg for de høytstående som å tar viktige beslutninger.

Fingeren som kommer er den svakeste,- ser du , den klarer ikke stå på egen hånd. Når jeg rører ved den , blir jeg minnet om å be for alle syke, svake og redde,- alle som trenger en støtte.
Til slutt kommer lillefingeren, sist men kankje ikke minst, men allikavel vktig for hånden! Og den minnner meg og be for meg selv.”

Dere som ber der hjemme gjør en kjempejobb!
Stå på!
Be med hele hånden...

Klem fra Kine

Skrevet av Kinestur 06:14 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Logg inn