Reiseblogg fra Travellerspoint

Villa-Kine

Mukdahan, Thailand

-17 °C

Som en kul misjonær, eller retteresagt Kule Misjonær Kine (KMK) har jeg nå steget i gradene blandt disse misjonærer i Thailand. Fra å være "kun" en voluntør, eller på norsk en frivillig, der jeg "kun" disponerte ett helt hus med 3 soverom, 2 bad, en stor stue, hage med fontene, utekjøkken og en lekker jernport. Har jeg nå flyttet noen hundre meter og diponerer nå ett 2. etg hus med 2 stuer, 2 bad, 3 soverom og INNE kjøkken. Ellers snakker vi stor hage og såklart en enda en lekker jernport. Og toppen av kransekaken, jeg har BIL, en søt liten rød bil.. Merke? har ikke peiling, men jeg vett det er en pick up.. uten air con og bruker disel. Jeg har nå og internett noe som var ett kjempesavn sist gang jeg var ute, og jeg har tatt med min kjære Mac fra Norge.
DU SOM JEG KOSER MEG!

For mine trofaste blogglesere, vil jeg bare si at mine nabohunder er nå byttet ut med nabo katter. Om det er bedre vil nå tiden vise.... Forleden natt sang alle hundene i området, da mener jeg alle.. Måtte le, mens snudde meg runt og tenkte: Det var sånn det var ja...i Thailand:)

På lørdag begynner min etterlengta hushjelp, stemmer du leste rett. Hushjelp er visst noe som følger med, dvs du må jo betale for henne, men i Thailand har enn faktsik råd til å ha en hushjelp. For min del gleder jeg meg til to ting.. dvs rent hus og godt Thai mat. Om livet kunne ha blitt bedre?! Neppe.

Nok skryteblogg for idag, men jeg vil bare si at jeg kunne ikke hatt det bedre. For de som har lyst til å komme å se litt mer en bare syden Thailand, sier jeg nå bare, kom på besøk! Der det er hus rom er det hjerterom ... eller var det omvendt? Jeg sier som Ole Brumm jeg: "Ja takk, begge deler"

Klem KMK

P8190030.jpg
Huset mitt...med den lekre rød bilen..

P8190031.jpg
Gata jeg bor i :)

Skrevet av Kinestur 14:57 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Logg inn